COMUNICAT 31. CONVENI TIC.

Acordada l'extensió del Conveni TIC fins el 31 de desembre (Comunicado 31 de Convenio TIC)


Prorragat conveni TIC

Com vam anunciar recentment, ahir a la tarda es va celebrar una reunió de negociació del Conveni del sector TIC. Durant la mateixa vam acordar estendre fins al 31 de desembre el periode de negociació i la vige?ncia ta?cita del Conveni. Al juliol ja haviem renovat fins el 31 d'octubre aquest mateix acord, que es ve estenent des de juliol 2013.


Prèviament a la reunió d'ahir, demanem per escrit l'extensió de l'acord de negociació i vigència del Conveni per a poder reprendre la negociació interrompuda des de l'abril sense la pressió i el condicionant de la seva caducitat en poc més d'un mes. De no haver-se renovat defensariem el manteniment de la vigència del conveni en els Tribunals.
 
 
Insistim ahir també en el nostre objectiu d'avançaar en la negociació dels horaris a client, desplaçaments, guàrdies, disponibilitats i torns, jornada, entre d'altres. La majoria d'aquests temes no s'han tractat i els considerem imprescindibles a l'hora de definir i regular les condicions i compensacions relacionades amb la jornada i horari. Per part de les empreses el seu objectiu en aquest apartat és la regulació de la flexibilitat horària i la distribució irregular de la jornada. Es va acceptar incorporar tots els punts de la nostra proposta en la següent reunió.
 
Per la nostra banda demanem fixar un calendari, amb reunions quinzenals fins a final d'any, per poder tractar tots els temes pendents. La propera reunió està prevista per al dilluns 13 d'octubre.
 
Seguim a la teva disposició per a qualsevol consulta o suggeriment a tic@comfia.ccoo.es
 
Consulta a www.ccoo-servicios.es/tic/negociatic/ tots els comunicats sobre la negociació del Conveni TIC
 

Afília't a CCOO