CCOO convoca concentracions davant Clarel arreu de Catalunya i de l'Estat per denunciar les condicions precàries de treball

Concentració de treballadors i treballadores de Clarel a Tarragona


Avui, 17 d'octubre, de 12.00 hores a 12.30 hores, treballadors i treballadores de CCOO s'han concentrat davant la botiga de la Plaça de la Font (Tarragona) per denunciar les pèssimes condicions laborals de les empleades i empleats de l'empresa Clarel.




Este artículo se publicó originalmente en TARRAGONA (Serveis CCOO Tarragona) ,

Sota el lema "Clarel ens ofega, volem un treball digne", CCOO a Clarel, des de juliol, està realitzant una campanya informativa i d'acció, amb concentracions, mentre la direcció de l'empresa no canviï la seva pràctica laboral.

Clarel retalla hores de treball de manera temerària, no cobreix les necessitats de servei, fent perillar l'adequat funcionament dels punts de venda, botigues que queden cobertes per una sola persona. CCOO exigeix a l'empresa que erradiqui aquesta situació posant més personal i destini més hores per evitar l'alta pressió i les inadequades càrregues de treball que estan constant la salut.

Alhora, per a CCOO és imprescindible millorar les condicions de treball per al conjunt de la plantilla, ja que de per sí estan en situació precària, on la gran majoria percep un salari entorn dels 400 euros mensuals a causa de la massiva contractació a temps parcial.

Dimarts que ve, 24 d'octubre, les delegades de CCOO a Tarragona interposaran denúncies en la Inspecció de Treball, en relació al reconeixement de la categoria professional, els riscos psicosocials, la contractació i interinitat, l'eventualitat i els horaris.