Concentració el 6 de juny amb motiu de la tramitació de la Llei de Comerç, Serveis i Fires en el Parlament

CCOO i UGT demanen a la Generalitat que la nova Llei de Comerç respecti la conciliació personal i laboral de les persones treballadores del sector


La Llei que està tramitant el Parlament de Catalunya, Llei de Comerç, Serveis i Fires de Catalunya, regula  aspectes importants com són els horaris comercials o les obertures als diumenges que afecten directament en les condicions de treball i vida dels treballadors i treballadores del sector.


CCOO i UGT han fet arribar al Parlament propostes de modificacions de la llei, i davant  la imminent tramitació de la mateixa al Ple del Parlament volen demanar al Govern de la Generalitat que siguin escoltades i recollides les demandes de les persones treballadores del sector del comerç.

Per això UGT i CCOO convoquen una concentració de treballadores i treballadors del sector davant la Direcció General de Comerç, per enregistrar les seves peticions a la Administració. Alhora els Secretaris Generals de CCOO Serveis de Catalunya i de la Federació de Serveis, Mobilitat i Consum de la UGT de Catalunya, realitzaran una roda de premsa per explicar les propostes sindicals amb la finalitat que puguin ser incloses a la redacció de la nova Llei.

CCOO Serveis Catalunya

CONCENTRACIÓ I DECLARACIONS A LA PREMSA  DIA: Dimarts 6 de juny de 2017 HORA i LLOC: De 11:00h a 12:00h al carrer Puig i Xoriguer, 11-13 de Barcelona (Direcció General de Comerç).