El 14 de juny a les 12.00 h, concentració davant Foment del Treball

Jornada per l'ocupació, els salaris dignes i la recuperació dels drets socials


CCOO convoca per al proper 14 de juny una nova jornada de lluita i reivindicació a favor de L'OCUPACIÓ, ELS SALARIS DIGNES I LA RECUPERACIÓ DELS DRETS SOCIALS. Des de CCOO Serveis farem visible la situació de la negociació col·lectiva a l'HOSTALERIA i les TIC

Després de 3 anys de creixement econòmic es fa necessari alinear aquest creixement amb les necessitats de les persones, ja que la ciutadania encara no ha sortit de la crisi i els seus efectes estan molt presents.

Els governs del PP i de la Generalitat i les organitzacions empresarials amb la seva inacció i amb un degoteig continu de les seves regressives actuacions, pretenen que treballadors i treballadores segueixin perdent renda i qualitat de vida.

És per això que CCOO i UGT hem convocat pel proper 14 de juny, a les 12.00 h, una concentració a Barcelona davant la seu de Foment del Treball a la Pl. Antonio Maura, amb la intervenció dels secretaris generals.

- Per l'ocupació de les persones que no tenen feina i per lluitar contra la distribució cada vegada més injusta de la riquesa.
- Per la pujada de salaris i que es garanteixi el poder de compra de les famílies.
- Pels drets dels empleats públics per negociar els continguts de l?oferta pública d?ocupació i el retorn dels drets perduts en els darrers anys.
- Per restablir la prioritat del conveni sectorial, com a millor garantia per a la defensa de les condicions de treball i per la derogació de les reformes laborals, que han atorgat un poder desmesurat als empresaris en la negociació col·lectiva, de les persones assalariades.
- Per l'increment de les pensions, perquè els pensionistes i jubilats no continuïn perdent poder adquisitiu.
- Per la recuperació dels drets socials i contra les retallades dels serveis públics essencials.

Sobren raons per mobilitzar-nos, estem a l?ofensiva!!!

El 14 de juny a les 12.00 h, concentració davant Foment del Treball Plaça Antonio Maura de Barcelona
>> Cartell 14J en pdf.