Archivado en

NOTA DE PRENSA

Signat el Conveni d'hostaleria de la província de València

La signatura suposa una millora considerable dels salaris, així com l'adequació del text de la reforma laboral en un nou context, com la regulació en crides dels contractes fixos discontinus.


Este artículo se publicó originalmente en PAIS VALENCIANO (Servicios CCOO País Valencià) ,


pdf print pmail

4 d'octubre de 2022  Comissions Obreres del País Valencià i la Unió General de Treballadors del País Valencià, sindicats majoritaris en el sector hostaler a València, en celebren la signatura oficialitzada d'aquest dilluns 3 d'octubre de 2022. El conveni subscrit és el fruit de més de tres anys d'una negociació afectada per multitud d'incerteses, inclosa una pandèmia, i tindrà una vigència de quatre anys.

Totes dues organitzacions sindicals consideren que el document és un pas més en l'aposta per potenciar el sector i millorar les condicions de treball del personal emprat en hostaleria de la província de València.

L'acord es compromet a estudiar, negociar, crear i desenvolupar les accions necessàries per a la implantació d'un carnet professional en el sector.

Respecte als increments salarials, s'acorda un augment progressiu del 8 % en els pròxims quatre anys, amb una clàusula de revisió salarial de l'IPC d'augment per a cada any.

La representació sindical agraeix el treball i dedicació incansable de les persones treballadores del sector per a dignificar el sector de l'hostaleria de València.

Infórmate

CCOO Servicios es un sindicato, es Comisiones Obreras en los sectores de Comercio, Financiero, administrativo, de las TIC, Hostelería, Contact-center, Oficinas, Turismo... Leer más


Síguenos en Telegram

Dónde estamos


OFICINAS CENTRALES
C/ Albasanz, 3 1º Planta
28037 Madrid
Tel: 91 540 92 82
Asesoría Madrid 91 536 51 63-64
Otras Comunidades
Fax: 91 559 71 96
Email: contacta@servicios.ccoo.es