Archivado en

CONVENI COL·LECTIU D´ESTABLIMENTS FINANCERS DE CRÈDIT 2022 - Setena reunió

O els nostres salaris o conflicte

Aquest 27 de juny hem tingut una nova reunió amb les Patronals del nostre sector en què esperàvem rebre alguna proposta per part seva que ens ajudés a arribar a un acord per a la signatura del nostre Conveni. Tot i això, no ha estat així: la seva postura és inamovible.

- - - - - - - -

O nuestros salarios o conflicto

Este 27 de junio hemos tenido una nueva reunión con las Patronales de nuestro sector en la que esperábamos recibir alguna propuesta por  su  parte que nos ayudara a llegar a un acuerdo para   la firma de nuestro Convenio. Sin embargo, no ha sido así: su postura es inamovible.


Este artículo se publicó originalmente en CATALUNYA (CCOO Serveis Catalunya) , GIRONA (Sindicat Intercomarcal de CCOO Serveis Comarques Gironines) , TARRAGONA (Serveis CCOO Tarragona) , LLEIDA (Serveis CCOO Terres de Lleida) , VOCC-CATC (Serveis CCOO Vallès Occidental - Catalunya Central) , VORMAROS (Serveis CCOO Vallès Oriental - Maresme - Osona) , BLLAPAG (Serveis CCOO Baix Llobregat - Alt Penedès - Anoia - Garraf) ,


pdf print pmail

CCOO, d'ara endavant, hem plantejat dues propostes que permetrien tancar un conveni digne per a tot el personal abans de l'estiu:

Increment salarial i tiquets restaurant

• Increment salarial: 4,5%

• Nou concepte d'ajut menjar: per a la totalitat de la plantilla d'11€ per cada dia laborable.

Increment salarial + clàusula de revisió salarial + eliminació de la compensació i absorció

• Increment salarial: 3.5% per al 2022,

• Clàusula de revisió: per la qual s'incrementen les taules un 3% més si l'IPC interanual el desembre del 2022 és igual o superior al 5,5%.

• Eliminar l’article 5. Condicions més beneficioses. Compensació i absorció, per al 2022 i que el 100% de les plantilles percebin els increments salarials de forma íntegra.

La Patronal ha manifestat que necessita temps per analitzar ambdues propostes i ens ha emplaçat a una nova reunió on esperem poder tenir una contestació d'acceptació d'alguna de les dues, propera reunió: 15 de juliol

En cas contrari, si les seves propostes són insuficients, tindran un conflicte a les portes perquè els nostres salaris són el primer.

- - - - - -

O nuestros salarios o conflicto

Este 27 de junio hemos tenido una nueva reunión con las Patronales de nuestro sector en la que esperábamos recibir alguna propuesta por  su  parte que nos ayudara a llegar a un acuerdo para   la firma de nuestro Convenio. Sin embargo, no ha sido así: su postura es inamovible.

CCOO, en aras a avanzar, hemos planteado dos propuestas que permitirían cerrar un convenio digno para todo el personal antes del verano:

Incremento salarial y tickets restaurante

  • Incremento salarial: 4,5%
  • Nuevo concepto de Ayuda Comida: para la totalidad de la plantilla de 11€  por  cada  día  laborable.

Incremento salarial + cláusula de revisión salarial + eliminación de la compensación y absorción

  • Incremento salarial: 3.5% para 2022,
  • Cláusula de revisión: por la que se incrementen las tablas un 3%  más si  el  IPC interanual  a diciembre 2022 es igual o superior al 5,5%.
  • Eliminar el Artículo 5. Condiciones más beneficiosas. Compensación y absorción,  para 2022 y que el 100% de las plantillas perciban los incrementos salariales de forma íntegra.

La Patronal ha manifestado que necesita tiempo para analizar ambas propuestas y nos ha emplazado a una nueva reunión  en la que esperamos poder tener una contestación de aceptación de alguna de las dos, próxima reunión: 15 de julio.

En caso contrario, si sus propuestas son insuficientes, tendrán un conflicto a las puertas porque nuestros salarios son lo primero

Cuida del teu treball. Afilia’t a CCOO Serveis!

https://afiliat.ccoo.cat/


Infórmate

CCOO Servicios es un sindicato, es Comisiones Obreras en los sectores de Comercio, Financiero, administrativo, de las TIC, Hostelería, Contact-center, Oficinas, Turismo... Leer más


Síguenos en Telegram

Dónde estamos


OFICINAS CENTRALES
C/ Albasanz, 3 1º Planta
28037 Madrid
Tel: 91 540 92 82
Asesoría Madrid 91 536 51 63-64
Otras Comunidades
Fax: 91 559 71 96
Email: contacta@servicios.ccoo.es