CCOO Federaci贸n Servicios

Logo 1

Des-incentius en el Sabadell (1)


03 03 07 SCH, BBVA, Banesto i Banc Popular anuncien i apliquen plans d聮incentius per a tota la plantilla. Per貌, Banc Sabadell absorbeix el 0,05% de la revisi贸 salarial del 2006. (PDF:Cat. / Cast.)


DES-INCENTIUS EN EL SABADELL (1)
L麓absorci贸 NO 茅s una "opci贸"


Mentre la resta del sector de la banca, SCH, BBVA, Banesto i, tamb茅, l聮auster Banc Popular anuncia i aplica plans d聮incentius per a TOTA la plantilla, com a conseq眉猫ncia l貌gica i raonable dels magn铆fics resultats del sector produ茂ts amb l聮esfor莽 de tots els empleats; a Banc Sabadell, ens igualen i incentiven a TOTS i TOTES en les absorcions de salari i conseq眉entment en la p猫rdua de poder adquisitiu. L聮any passat ens van absorbir IGUALIT脌RIAMENT A TOTHOM, el quart de paga de beneficis que es va incrementar per l聮aplicaci贸 de Conveni i aquest any hem comen莽at el mes de gener amb un 芦pessic igualitari禄 del 0,05% de la revisi贸 salarial del 2006. Estimulant, oi? I, sobretot, INJUSTIFICABLE I RID脥CUL.
En l聮informe que han rem猫s a la CNMV, a la premsa i a la intranet, la Direcci贸 del Banc ha comunicat el pla d聮incentius que repartir脿 6 milions en drets de revaloritzaci贸 d聮accions (SAR) per a 287 directius (els onze directors generals i 274 alts comandaments). 脡s a dir, que 287 directius que representen el 0,029% del total dels empleats del grup Banc Sabadell rebran com a incentiu afegit, al marge de la seva retribuci贸 anual, compensacions econ貌miques en accions, que podran arribar a ser milion脿ries (en els tres anys 煤ltims les accions han gaireb茅 duplicat el seu valor).
La pregunta 茅s: sufragaran el pla d聮incentius dels 287 directius afortunats amb l聮absorci贸 del 0,05% que ens han pres 聯equitativament聰 a tota la plantilla? I tamb茅: si saltem un altre 录 de paga de beneficis, com tot sembla indicar, gosar脿 la Comissi贸 Executiva prendre聮ns una altra vegada el nostre dret a participar en els beneficis obtinguts, mentre per una altra banda apliquen el pla d聮incentius anunciat per a ells i els 274 alts comandaments?
La secci贸 sindical de COMFIA-CCOO, en representaci贸 dels treballadors del grup Banc Sabadell, exigim:


PLANS D聮INCENTIUS PER A TOTS ELS TREBALLADORS I TOTES LES TREBALLADORES DE L聮ENTITAT

QUE EL SALARI ASSIGNAT ANUAL NO SIGUI UNA EINA QUE PENALITZA I ABSORVEIX TOTES LES MILLORES ECON脪MIQUES I DRETS QUE TENIM DEL SISTEMA RETRIBUTIU ANTERIOR

PER 脷LTIM, RECLAMEM QUE EL PREVISIBLE INCREMENT DE PAGUES DE BENEFICIS S聮ABONI SENSE TREURE RES D聮UN ALTRE CONCEPTE RETRIBUTIU COM L聮ANY PASSAT


Sabadell, mar莽 del 2007