CCOO Federaci贸n Servicios

Logo 1

desPROMOCI脫, desREGULACI脫 HOR脌RIA I inCONCILIACI脫

desPROMOCI脫, desREGULACI脫 HOR脌RIA I inCONCILIACI脫


Si ahir us coment脿vem les rebaixes de salaris que hem pogut constatar a la xarxa comercial, a SSCC la cosa est脿 pitjor, ja que no hi ha cap acord que determini els salaris de les diferents funcions, ni com o qu猫 s聮ha de fer per assolir una funci贸 determinada.

Aix铆, ens trobem que no es respecten els compromisos adquirits amb els treballadors en quant a l聮assoliment de determinada funci贸 o salari. Per貌 com tampoc existeix un sistema de promoci贸 interna per SSCC, la plantilla es troba que ni se li concedeix el prom猫s, ni coneix com pot promocionar. Demanem a la Direcci贸 que d聮una vegada hi hagi transpar猫ncia, claredat i honestedat en aquests processos.

Com que el personal est脿 tan cremat, ara es pret茅n apagar el foc a cop d聮incentius. S铆, s铆, INCENTIUS, all貌 que tantes vegades hem reclamat per a tota la plantilla de Caixa Sabadell i que tantes altres vegades la Direcci贸 ens ha negat perqu猫 聯aquells que no participen de la consecuci贸 d聮uns objectius que tenen un efecte directe al compte de resultats de l聮Entitat no poden cobrar incentius聰.

Doncs ara, d聮amagatotis en alguns casos i p煤blicament en d聮altres, s聮est脿 oferint a moltes persones la possibilitat de cobrar-los. Aix貌 s铆, renunciant al cobrament d聮hores extres i a canvi de la FLEXIBILITAT (que en el diccionari de la Direcci贸 茅s sin貌nim d聮EXTENSIBILITAT) necess脿ria que els permeti NO poder conciliar la seva vida personal amb la laboral.

Amb aquestes expectatives de promoci贸, veient com els llocs de t猫cnics van desapareixent, amb els extraordinaris salaris que es paguen (sobretot als m茅s nous) i amb el volum de feina sempre augmentant (m茅s xarxa comercial = m茅s feina per SSCC), la Direcci贸 encara no ent茅n que la plantilla vulgui conservar l聮煤nica cosa bona que tenim: L聮HORARI. Es veu que hem de malmetre tamb茅 l聮horari, perqu猫 estigui en conson脿ncia amb la resta.

Posem en coneixement de tots els treballadors, perqu猫 a la Direcci贸 ja li hem fet saber en dues ocasions, que les modificacions que afecten a condicions de treball negociades al Conveni Col路lectiu, com l聮horari, nom茅s es poden modificar mitjan莽ant acord col路lectiu amb la RLT, i no de manera individual amb cada treballador, tal i com estableix la sent猫ncia del Tribunal Suprem de 28 de febrer de 2007 contra Caja de Madrid, de la que us reprodu茂m un petit extracte.


...una modificaci贸n como la del horario de trabajo, ... tiene el car谩cter colectivo que supone el hecho de que modifica una condici贸n de convenio colectivo, y que introducida sin el previo acuerdo que exige el art铆culo 41 del Estatuto de los Trabajadores, constituye una modificaci贸n contraria tanto a las previsiones que se contienen en dicho precepto como a las exigencias del art. 37 y del 28 de la Constituci贸n por cuanto contradice la fuerza vinculante de los convenios ... en tanto en cuanto que, afectando a una cuesti贸n pactada en convenio colectivo normativo pero, adem谩s, a una condici贸n tan propia de la negociaci贸n colectiva como son los temas de jornada y horario en cuanto constituyen condiciones de trabajo que afectan profundamente al r茅gimen de vida de los trabajadores y por lo tanto constituyen una de las materias m谩s sensibles sobre las que se impone la necesidad de la negociaci贸n...聰

Quan es decidir脿 la Direcci贸 a informar a la plantilla del nou PDP?

S聮ajustaran els salaris al lloc de treball desenvolupat d聮una vegada?

Per qu猫 insisteixen en incomplir el contracte de treball, atacant l聮horari pactat i despr茅s s聮omplen la boca parlant de conciliaci贸?

Sabadell a 2 d聮agost de 2007.