CCOO Federaci贸n Servicios

Logo 1

Enquesta per a la plataforma del conveni d'Oficines i Despatxos

Enquesta per a la plataforma del conveni d'Oficines i Despatxos


>> CAMPANYA FINALITZADA. Formulari de l'enquesta.ENQUESTA OODD (doc - 400 Kb)

Amb aquesta iniciativa la Federaci贸 de Serveis Financers i Administratius de CCOO de Catalunya (COMF脥A) ens adrecem a tot els treballadors i treballadores d聮oficines i despatxos, especialment als afiliats i afiliades, amb la intenci贸 de con猫ixer amb major profunditat i proximitat la realitat de les condicions laborals a les empreses del sector.

Aquesta enquesta confidencial t茅 com a objectiu obtenir una primera informaci贸 col路lectiva amb la que poder valorar la situaci贸 real de les condicions laborals a les Empreses d聮 Oficines i Despatxos i que l聮extrapolaci贸 dels resultats puguin servir de punt de partida per elaborar propostes de futures reivindicacions per la negociaci贸 col路lectiva.

En aquests moments es fa indispensable la vostra col路laboraci贸 perqu猫, entre tots i totes, sapiguem enfocar solucions noves a les nostres reivindicacions, i aquesta enquesta pot ser un primer i productiu pas per aconseguir-ho.

L聮enquesta no va adre莽ada solament als delegats o els afiliats de CCOO, per貌 si que demanem la vostra col路laboraci贸 perqu猫 la feu extensiva a tots els companys i companyes i fins i tot si teniu contactes amb altres empreses del sector que tamb茅 els informeu. Hem d聮aconseguir arribar al m脿xim de persones i d聮empreses.

Les enquestes un cop emplenades les podeu fer arribar adre莽ant-vos al Sindicat, Federaci贸 COMFIA-CCOO Catalunya, Via Laietana, 16 2陋 planta 08003 Barcelona, o b茅 mitjan莽ant correu electr貌nic a l聮adre莽a oficat@comfia.ccoo.es. Aix铆 mateix, us recordem que tota la gent que tingueu representaci贸 legal de CCOO a la vostra empresa, ho podeu fer a trav茅s d聮ells i elles.

Agra茂m per endavant el temps i atenci贸 que has prestat en aquest q眉estionari, perqu猫 les respostes que has em猫s serviran per ajustar al m脿xim la plataforma reivindicativa que elaborarem per a la propera negociaci贸 del conveni d聮Oficines i Despatxos i, t聮avancem, que quan estigui elaborada la trobar脿s aquest lloc web www.comfia.cat.

Per contactar amb nosaltres pots fer-ho donant-nos la teva adre莽a electr貌nica: oficat@comfia.ccoo.es

sectorial oficines i despatxos de COMFIA-CCOO Catalunya juliol 2007