CCOO Federación Servicios

Logo 1

COMFIA-CCOO Catalunya presenta un llibre sobre el moviment sindical de banca i estalvi a Barcelona

COMFIA-CCOO Catalunya presenta un llibre sobre el moviment sindical de banca i estalvi a Barcelona


En el marc de la celebració dels "35 anys de la creació de la FEBA, el moviment sindical de banca i estalvi" organitzat per COMFIA-CCOO de Catalunya dins la Conferència Constituent de l'AGRUPACIÓ DEL SECTOR FINANCER, tindrà lloc la presentació del llibre de José Fernando Mota Muñoz, José Manuel Rúa Fernández i Manuel Vicente Izquierdo "Cuellos blancos: de empleados a trabajadores. El movimiento sindical de banca y ahorro en Barcelona (1957-1980)".

Aquest llibre és el número 4 de la col·lecció Materials d'Història de l'Arxiu de la Fundació Cipriano García-CCOO de Catalunya.

 

L'acte de presentació tindrà lloc demà dimarts, 3 de desembre de 2013, a les 12'00 hores, a la sala d'actes de la seu de CCOO de Catalunya (Via Laietana, 16, planta baixa, Barcelona).

 

Intervindran en la presentació del llibre Javier Tébar, director de l'Arxiu Històric de CCOO de Catalunya i José Manuel Rúa Fernández, historiador i autor del llibre.

 

També hi haurà una taula rodona, amb la participació de diversos companys i companyes del sindicat, on abordaran el passat, el present i el futur del sindicalisme en aquest sectors.

 

 

:: Dimarts, 3 de desembre, després de la Conferència Constituent de l'Agrupació del Sector Financer, a les 12'00h presentació del llibre a la sala d'actes de la seu de CCOO de Catalunya.