CCOO Federaci贸n Servicios

Logo 1

Controla la teva n貌mina aquest mes


Si est脿s afectat o afectada per la Sent猫ncia de les antiguitats, vigila la seva aplicaci贸 en la teva n貌mina d'aquest mes

Com ja us avan莽脿vem en el nostre comunicat de data 25.02.08 publicat a Intranet, la Direcci贸 de la Caixa va decidir aplicar de manera restrictiva la sent猫ncia guanyada per nosaltres pel tema de les antiguitats. De tal manera que la seva aplicaci贸 nom茅s afectar脿 a aquells empleats i empleades amb contractes realitzats a partir del Conveni 2003-2006.

Per a CCOO, els treballadors i treballadores que s聮haurien de beneficiar d聮aquesta sent猫ncia s贸n TOTS i TOTES els que hagin tingut contractes temporals a casa nostra, per al c貌mput del c脿lcul de la seva antiguitat. Per tant, alguns quedaran, de moment fora d聮aquesta aplicaci贸. Malgrat aix貌, des de la Secci贸 Sindical de Comissions Obreres continuarem treballant per a intentar reparar aquesta aplicaci贸 absolutament injusta de la sent猫ncia.

Us volem recordar que, a partir d聮aquest mes de mar莽, i segons ens ha comunicat el Cap de Recursos, es comen莽aria a aplicar la sent猫ncia al grup ja esmentat, per la qual cosa, us preguem repasseu la n貌mina d聮aquest mes, i ens feu arribar c貌pia de la mateixa per comprovar com i de quina manera us han aplicat, o no, la sent猫ncia.

En qualsevol cas, us trucarem a tots i a totes, per saber com s聮ha aplicat

CCOO COMPROMESOS AMB TU