Conveni Restauració col·lectiva - La patronal fa unes propostes inacceptables


Avui, ens hem tornat a reunir, per tal de continuar amb la negociació.

- - - - - -

Convenio Restauración Col·lectiva. La patronal hace unas propuestas inaceptables

En el día de hoy, nos hemos vuelto a reunir, a fin de continuar con la negociación.


Pel que fa a la pujada salarial, la patronal llança una proposta, la qual, a CCOO ens sembla insuficient i ridícula, encara més, després de tenir congelat el salari des del 2019, sumat a la inflació generalitzada que està patint el país.

Proposta pujada salaria de la patronal: 2% des de Firma conveni, des de juliol de 2022, per al 2023 un 2% i un 2% 2024.

Si per a la propera reunió prevista per al dia 22 de juny, la postura de la patronal continua sent la mateixa que actualment, CCOO, ens veurem en la necessitat d'activar totes les eines que tinguem a les nostres mans, per tal de desbloquejar la situació i així lluitar perquè els treballadors/es recuperin el que han perdut aquests dos anys.

Pel que fa a la IT, la Patronal llança una proposta, que igual que la salarial, aquest sindicat, CCOO, no entrem ni a valorar, ja que, a priori, és una manca de respecte a les persones treballadores d'aquest sector, un sector i un conveni que recull més de 100.000 famílies de forma directa.

Sobre els contractes Fixos Discontinus, les postures segueixen molt distanciades entre CCOO i la patronal, i encara són inassumibles les pretensions de la mateixa. Les seves propostes precaritzen la situació dels treballadors/es amb aquest tipus de contracte.

La propera reunió està prevista per al 22 de juny

SEGUIREM INFORMANT

- - - - - - -

Convenio de la restauración col·lectiva. La patronal hace unas propuestas inaceptables

En el día de hoy, nos hemos vuelto a reunir, a fin de continuar con la negociación.

Con respecto a la subida salarial, la patronal lanza una propuesta, la cual, a CCOO nos parece insuficiente y ridícula, más si cabe, después de tener congelado el salario desde el 2019, sumado a la inflación generalizada que está padeciendo el país.

Propuesta subida salaria de la patronal: 2% desde Firma convenio, desde julio de 2022, para el 2023 un 2% y un 2% 2024.

Si para la próxima reunión prevista para el día 22 de junio, la postura de la patronal sigue siendo la misma que en la actualidad, CCOO, nos veremos en la necesidad de activar todas las herramientas que tengamos en nuestras manos, con el fin de desbloquear la situación y así luchar para que los trabajadores/as recuperen lo perdido en estos dos años.

Con respecto a la IT, la Patronal lanza una propuesta, que al igual que la salarial, este sindicato, CCOO, no entramos ni a valorar, ya que, a priori, es una falta de respeto a las personas trabajadoras de este sector, un sector y un convenio que recoge a mas de 100.000 familias de forma directa.

Sobre los contratos Fijos Discontinuos, las posturas siguen muy distanciadas entre CCOO y la patronal, siendo aún inasumible las pretensiones de la misma. Sus propuestas precarizan la situación de los trabajadores/as con este tipo de contrato.

La próxima reunión está prevista para el 22 de junio

SEGUIREMOS INFORMANDO

 

Cuida del teu treball. Afilia’t a CCOO Serveis!

???????

https://afiliat.ccoo.cat/