CCOO  es concentrarà davant Ernst & Young per protestar pel bloqueig del conveni del sector de consultores


Els sindicats CCOO i UGT es concentraran el 26 de maig a les portes de les quatre grans consultores (EY, Deloitte, PwC, KPMG) per tot el país per exigir el desbloqueig de les negociacions del conveni sectorial. CCOO: “Els tocarà escoltar allò que opinen de les seves propostes de conveni els qui els generen milers de milions en beneficis cada any”.

- - - - - -

CCOO se concentrará ante Ernst & Young para protestar por el bloqueo del conveni del sector de consultoría

Los sindicatos CCOO y UGT se concentrarán el 26 de mayo a las puertas de las cuatro grandes consultoras (EY, Deloitte, PwC, KPMG) por todo el país para exigir el desbloqueo de las negociaciones del convenio sectorial. CCOO: “Les tocará escuchar lo que opinan de sus propuestas de convenio quienes les generan miles de millones en beneficios cada año”.


CCOO i UGT fa diverses setmanes que denuncien públicament les propostes que la patronal AEC (Associació d'Empreses de consultoria) havia portat a la taula de negociació del conveni de consultoria, com ara treballar de franc els dissabtes (sense cap compensació) i ampliar la jornada màxima diària fins a les 12 hores efectives.

Després d'aquesta denúncia pública, la patronal va decidir trencar les negociacions, cosa que va provocar que els sindicats convoquessin els seus delegats i delegades a mobilitzar-se davant de la seu de l'AEC a Madrid el 12 de maig passat, concentració que va ser tot un èxit, la qual cosa ha portatt a que la patronal comuniqui la seva intenció de reprendre les negociacions del conveni amb una nova reunió pel proper 30 de maig.

La mobilització del 26 de maig es realitzarà a vuit ciutats davant  les quatre grans consultores (les Big Four), PriceWaterhouseCoopers (PwC), KPMG, Deloitte i Ernst & Young (EY) per la responsabilitat que tenen en la situació de bloqueig del conveni.

- - - - - - - -

La concentración en Barcelona del jueves 26 de mayo ante Erns & Young de Avenida Sarrià 106 de 12 a 13 horas

CCOO se concentrará ante Erns & Young para protestar por el bloqueo del conveni del sector de consultoría

Los sindicatos CCOO y UGT se concentrarán el 26 de mayo a las puertas de las cuatro grandes consultoras (EY, Deloitte, PwC, KPMG) por todo el país para exigir el desbloqueo de las negociaciones del convenio sectorial. CCOO: “Les tocará escuchar lo que opinan de sus propuestas de convenio quienes les generan miles de millones en beneficios cada año”.

CCOO y UGT llevan varias semanas denunciando públicamente las propuestas que la patronal AEC (Asociación de Empresas de consultoría) había llevado a la mesa de negociación del convenio de consultoría, como trabajar gratis los sábados (sin compensación alguna) y ampliar la jornada máxima diaria hasta las 12 horas efectivas.

Tras esta denuncia pública, la patronal decidió romper las negociaciones, lo que provocó que los sindicatos convocaran a sus delegados y delegadas a movilizarse ante la sede de la AEC en Madrid el pasado 12 de mayo, concentración que fue todo un éxito, lo que ha llevado a que la patronal comunique su intención de reanudar las negociaciones del convenio con una nueva reunión para el próximo 30 de mayo.

La movilización del 26 de mayo se realizará en ocho ciudades delante las cuatro grandes consultoras (Big Four), PriceWaterhouseCoopers (PwC), KPMG, Deloitte y Ernst & Young (EY) por la responsabilidad que tienen en la situación de bloqueo del convenio.

CCOO Serveis Catalunya

 


La concentració a Barcelona del dijous 26 de maig davant Ernst & Young d’Avinguda Sarrià 106 de 12 a 13 hores

>> Fotografies de la concentració 26M davant Ernst &Young (Facebook)