PER UN TREBALL AMB DRETS I CONDICIONS DIGNES AL SECTOR DE L'HOSTALERIA


Ens concentrem contra la precarietat laboral causades per les externalizaciones de serveis als hotels. El 3 de novembre davant l'Hotel Melià Barcelona Sky.

POR UN TRABAJO CON DERECHOS Y CONDICIONES DIGNAS AL SECTOR DE LA HOSTELERIA

Nos concentramos contra la precariedad laboral causadas por las externalizaciones de servicios en los hoteles. El 3 de noviembre frente el Hotrel Meliá Barcelona Sky.


CCOO en lluita contra la precarietat laboral que sofreix la plantilla d'establiments hotelers, que compta amb gran part de les seves plantilles externalitzada a empreses multiservicios, entre col·lectius de cambreres de pis, manteniment... amb la conseqüència d'aplicar-los salaris i condicions per sota de les acordades en el conveni sectorial. 

Aquesta concentració és una nova acció dins de la campanya de denúncia de la cara B del turisme que està impulsant CCOO en el sector turístic per denunciar l'augment de les condicions laborals precàries i per reivindicar la seva dignificació. 

CCOO Serveis Catalunya

- - - - - - - - 
CCOO en lucha contra la precariedad laboral que sufre la plantilla de establecimientos hoteleros, que cuenta con gran parte de sus plantillas externalizada a empresas multiservicios, entre colectivos de camareras de piso, mantenimiento? con la consecuencia de aplicarles salarios y condiciones por debajo de las acordadas en el convenio sectorial. 

Esta concentración es una nueva acción dentro de la campaña de denuncia de La cara B del turismo que está impulsando CCOO en el sector turístico para denunciar el aumento de las condiciones laborales precarias y para reivindicar su dignificación. 

CCOO Serveis Catalunya