Jornada 27 de setembre de 2016

"Les dones de la Federació CCOO Serveis Catalunya generem confiança, generem fortalesa" i ho demostrem


El passat 27 de setembre a la Federació de Serveis vam celebrar la primera jornada per l'empoderament de les dones amb el lema "Les dones de la Federació, generem confiança, generem fortalesa".


Amb una presència de 85 delegades i 15 delegats, vam fer una mirada de gènere a la composició dels nostres òrgans de direcció i el comportament de la nostra representació vers la nostra afiliació. D'aquestes dades, dins de que som una organització que compleix perfectament la paritat, surten objectius de millora per seguir treballant cap a la igualtat.

La jornada també va comptar amb la participació i aportació de les responsables de la dona de CCOO de Catalunya i de la Federación de CCOO de Servicios, Alba García i María Estebaranz respectivament, així com de Luís Jiménez, secretari general de CCOO Serveis Catalunya.

Després de vàries intervencions d'experiències de dones amb responsabilitat dintre de la federació, que pretenien encoratjar la resta de dones perquè facin un pas endavant en la presa de responsabilitats i siguin relleus naturals, vam continuar la jornada treballant, en grups, les conclusions de la Conferència de dones i homes fent propostes per incorporar al pla de treball dels documents congressuals de la federació. En els grups de treball vàrem aprofitar per aprofundir, parlar i intercanviar experiències i propostes; tot i que se'ns va fer curt.

Haurem de buscar més espais on les dones i els homes podem debatre i fer avenços cap a la igualtat, però hem de dir que també ens cal, per poder fer-ho, més presència d'homes i més compromís.

"Les dones de la federació generem confiança, generem fortalesa" i ho demostrem.

CCOO Serveis Catalunya