Concentració davant seu del BBVA de Barcelona 27 de juny

CCOO denuncia a BBVA per l'incomprensible i injustificable acomiadament de 14 persones "pel seu baix rendiment"



El proper 27 de juny CCOO, juntament amb d'altres sindicats, convoca una concentració de les 11 a les 12 del matí, davant la seu del BBVA al c/ Bergara, 13 de Barcelona, com a resposta a la decisió del banc d'acomiadar a 14 treballadors i treballadores al·legant el seu baix rendiment.


CCOO considera inacceptable aquesta actuació, ja que aquests acomiadaments són totalment arbitraris i discrecionals, i exigeix al banc que rectifiqui i readmeti als companys i companyes. 

Alhora CCOO recorda que durant anys i especialment en els durs processos d'integració i reestructuració d'entitats viscuts en els darrers temps, s'ha aconseguit mantenir i garantir a l'empresa un marc de diàleg i acord que ha permès abordar i articular els citats processos de reestructuració majoritàriament amb mesures d'adscripció voluntàries i no traumàtiques.

CCOO entén, a més, que la decisió del BBVA és absolutament innecessària i injustificada i que en cas de mantenir-se la mesura el marc de diàleg i enteniment assolit es veuria molt seriosament amenaçat.

CCOO Serveis Catalunya