Conveni col.lectiu

CCOO signa l'acord d'increment salarial del Conveni d'Oficines i Despatxos de Catalunya per al 2015


Avui 12 de juny s'ha arribat a un acord respecte de l'increment salarial per al 2015 del conveni d'oficines i despatxos de Catalunya que afecta  aproximadament a 250.000 treballadors i treballadores. L'augment pactat per a aquest any finalment ha estat del 0,8% sobre les taules salarials del 2014, amb el compromís d'adoptar la clàusula de revisió en els termes pactats a l'Acord Estatal de Negociació Col·lectiva (AENC).

CCOO valora aquest acord de manera positiva "ja que posa fi a gairebé 6 mesos d'indefinició en una negociació col·lectiva sectorial que afecta a aproximadament 250.000 treballadors a Catalunya".
 
CCOO valora que dintre de la situació actual en el sector, amb aquest acord s'està donant resposta a la necessitat d'actuar sobre els salaris,amb la referència a l'ndex de preus al consum, i més si es té en compte la situació econòmica deflacionària que ha travessat el país fins fa molt poc. CCOO valora que davant les empreses petites i minúscules que són majoria en el sector, es garanteix el poder adquisitiu assegurant una  revisió salarial si el IPC acumulat dels anys 2014+2015 és superior a l'increment d'aquest any més el que es pacti en la negociació de l'any vinent.