DAVANT LA POSSIBLE VENDA DE CLAREL PEL GRUP DIA


Davant les notícies sobre el Grup DIA, la seva caiguda a la borsa, els canvis organitzatius i l'última notícia publicada en els mitjans de comunicació en el dia d'avui, sobre la decisió del Grup DIA de vendre Clarel.


L'empresa ens ha enviat una comunicació manifestant que estem en un procés de repensar el negoci, associat a canvis en tota La Companyia, que no necessàriament implica la venda de Clarel.

Des de CCOO, volem transmetre-us tranquil·litat, davant la incertesa que tenim com a treballadores i treballadors de Clarel, seguirem alerta perquè el nou pla estratègic de l'empresa, no suposi un perjudici per als treballadors i treballadores.

Aquí és on CCOO va estar vigilant i fent seguiment de totes les notícies i tots els moviments que es puguin donar a la nostra empresa. Com a sindicat tenim la voluntat, la capacitat i l'experiència necessària per a abordar qualsevol situació que es derivi de tot el que està esdevenint i hem sol·licitat a l'empresa el compromís que davant qualsevol decisió que es prengui sobre Clarel se'ns informi prèviament.

Des de CCOO, complirem amb la nostra comesa, que no és altre que vetllar pel manteniment de l'ocupació i defensar els drets de les treballadores i treballadors de Clarel en el Grup DIA.

Seguirem informant ...