CCOO convoca per al proper dia 23 de març una nova jornada de lluita i reivindicació


A favor de L'OCUPACIÓ, SALARIS DIGNES I LA RECUPERACIÓ DELS DRETS SOCIALS. Després de tres anys de creixement econòmic i amb previsions que indiquen que es mantindrà la tendència i el conseqüent increment dels beneficis empresarials, els problemes creats per les retallades no es corregeixen sinó que s'agreugen.

El govern del PP i les organitzacions empresarials amb la seva inacció i amb un degoteig continu de les seves regressives actuacions, pretenen que treballadors i treballadores segueixin perdent renda i qualitat de vida.

És per això que hem convocat per al proper dia 23 de març una jornada de mobilització, confederalment i de forma conjunta, en DEFENSA DE L'OCUPACIÓ, SALARIS DIGNES I LA RECUPERACIÓ DELS DRETS SOCIALS i cridem al conjunt dels treballadors i treballadores a la realització d'assemblees, aturs, concentracions i manifestacions, que es concretin en cada empresa, sector, o territori.

- Per la pujada de salaris i que es garanteixi el poder de compra de les famílies.
- Per la derogació de les reformes laborals, que han trasbalsat el nostre mercat de treball i ha atorgat un poder desmesurat als empresaris en la negociació col·lectiva.
- Per restablir la prioritat del conveni sectorial, com a millor garantia per a la defensa de les condicions de treball de les persones assalariades.
- Per l'increment de les pensions conforme l'IPC, perquè els pensionistes i jubilats no continuïn perdent poder adquisitiu. - Per la recuperació dels drets socials i laborals arrabassats en els últims anys.
- Contra les retallades dels serveis públics essencials, de la sanitat, l'educació o les pensions.

Sobren les raons per mobilitzar-nos

Sector: Hostaleria  -  Empreses: Aeroport "lote 22" - Columna 5 conjunta CCOO i UGT
Concentració a l'Hotel Arts, Carrer de la Marina, 19-21, a les 11 h. 
Totes les columnes reivindicatives ens trobarem davant la seu de Foment del Treball a la Pl. Antonio Maura a les 13:00 hores