Publicat en el BOE el XVI Conveni de les TIC


El XVI Conveni Col·lectiu de les TIC ha estat publicat en el BOE el dia 04-04-2009, pel que des d'aquest moment ha entrat en vigor

Com ja us vam informar, ara s'iniciarà un termini de quatre mesos en els quals les empreses estan obligades a saldar-nos els endarreriments generats al pagar-nos els salaris amb taules de 2006. Tant el text complet del conveni, com la taula en la qual podreu veure els endarreriments que us corresponen podeu consultar-los en aquesta mateixa nota.

En aquests temps difícils per la crisi global, disposar d'un conveni ofereix estabilitat al sector i permet garantir els drets a les més de cent mil persones que treballem en el sector.

Assolir la reducció de jornada, ampliar les vacances, millorar la conciliació de la vida laboral i familiar, són tot un pas endavant, que comença a consumar els objectius que ens hem marcat. Igualment s'han garantit unes actualitzacions en taules de conveni del 2% per a l'any 2009, la qual cosa suposa una pujada per sobre de l'IPC (1.4%) per a aquest any.

Finalment informar-vos que amb la publicació del conveni, es crea una comissió de treball sobre taules salarials amb la finalitat d'avançar i incorporar al mateix els aspectes que encara no han pogut incloure's.

Continuem treballant, Continuem informant.

COMFIA-CCOO TIC