CCOO arriba a un bon acord per signar el IV Conveni d'ITV de Catalunya


El 7 de juliol CCOO ha arribat a un per la signatura del IV Conveni d'ITV (Inspecció Tècnica de Vehicles) de Catalunya per 2016 al 2018. Amb aquest compromís de firma, CCOO vol destacar que es posa en valor l'existència d'un conveni fort en un moment de gran incertesa respecte al futur del sector. 


CCOO manifesta la seva satisfacció amb aquest acord ja que garanteix increments salarials forts en un entorn de regressió econòmica espectacular, regula de forma més favorable la jornada irregular, permisos i en que en definitiva millora un conveni que ja parteix d?estàndards alts.

És de destacar que tot i que fa ja diversos anys que l'IPC s'ha convertit en un paràmetre negatiu, s'està pactant augments salarials, del 0'6 % aquests dos darrers anys passem al 0'7 %, i la seguretat d'un 1'3% i un 2 % en els propers dos anys en els que no hi ha indicadors que garanteixin una mínima estabilitat, ni hi ha cap conveni col·lectiu a Catalunya que tingui la previsió d'increment del 2 % per a l'any 2018.

Entre altres millores acordades, el nou Conveni dóna resposta a la inquietud en moltes estacions d'ITV respecte la jornada irregular, fent baixar-la de 90 a 60 hores anuals, nivells propers a la irrellevància, garantint també que ningú farà més de 2 hores diàries, encara que sigui en moments de màxima feina.

CCOO Serveis Catalunya