Archivado en Negociacion Colectiva, Salario, Comunicados convenio

CONVENI COL·LECTIU D´ESTABLIMENTS FINANCERS DE CRÈDIT 2022

Així NO. Sense pujada salarial, hi haurà mobilització.


Pot ser que a les empreses no els importi la plantilla. Però a CCOO sí que ens importa i continuarem lluitant per aconseguir les millors condicions laborals.

- - - - - - 

Así NO. Sin subida salarial, habrá movilización.

Puede que a las empresas no les importe la plantilla. Pero a CCOO sí que nos importa y seguiremos luchando para conseguir las mejores condiciones laborales.


Este artículo se publicó originalmente en CATALUNYA (CCOO Serveis Catalunya) , GIRONA (Sindicat Intercomarcal de CCOO Serveis Comarques Gironines) , TARRAGONA (Serveis CCOO Tarragona) , LLEIDA (Serveis CCOO Terres de Lleida) , VOCC-CATC (Serveis CCOO Vallès Occidental - Catalunya Central) , VORMAROS (Serveis CCOO Vallès Oriental - Maresme - Osona) , BLLAPAG (Serveis CCOO Baix Llobregat - Alt Penedès - Anoia - Garraf) ,

Sisena reunió

Aquest 17 de maig hem tingut una nova reunió amb les Patronals del nostre sector.

Un cop més la patronal ha mostrat la seva falta de sensibilitat i ha rebutjat la pujada de salaris superior al 3,5%, i a més sense incloure clàusula de revisió salarial posterior. Amb un IPC a l'abril del 8,3%, les plantilles del sector no podem continuar suportant aquesta pèrdua de poder adquisitiu, que està acumulada a la de l'any 2021.

NO a tot?

El NO sistemàtic de la patronal cap a les propostes sindicals no és només això: és un NO al reconeixement del treball de les seves plantilles i a la manca d'empatia amb el personal que sí que ha d'ajustar les despeses mensuals per poder fer les compres de primera necessitat així com per afrontar la pujades de tarifes energètiques.

Aquesta patronal segueix obstinada en un conveni a un any, i en no voler avançar en temes com l'horari, la conciliació, o la promoció professional.

Anirem a més

Pot ser que a les empreses no els importi la plantilla. Però a CCOO sí que ens importa i continuarem lluitant per aconseguir les millors condicions laborals.

I per això, si la patronal manté les seves línies vermelles, des de CCOO plantejarem iniciar un calendari de mobilitzacions en tot el sector.

 

PROPERA REUNIÓ: 27 DE JUNY

 

 

CONVENIO COLECTIVO DE ESTABLECIMIENTOS FINANCIEROS DE CRÉDITO 2022

Así NO. Sin subida salarial, habrá movilización.

Sexta reunión

Este 17 de mayo, hemos tenido una nueva reunión con las Patronales de nuestro sector.

Una vez más la patronal ha mostrado su falta de sensibilidad y ha rechazado realizar subidas de salarios superior al 3,5 %, y además sin incluir cláusula de revisión salarial posterior. Con un IPC en abril del 8,3%, las plantillas del sector no podemos seguir soportando esta pérdida de poder adquisitivo, que viene acumulada a la del año 2021.

NO ¿a todo?

El NO sistemático de la patronal hacia las propuestas sindicales no es sólo eso: es un NO al reconocimiento del trabajo de sus plantillas y a la falta de empatía para con el personal que sí tiene que ajustar los gastos mensuales para poder realizar sus compras de primera necesidad así como para afrontar la subidas de tarifas energéticas.Esta patronal sigue empeñada en un convenio a un año, y en no querer avanzar en temas como el horario, la conciliación, o la promoción profesional.

Iremos a más

Puede que a las empresas no les importe la plantilla. Pero a CCOO sí que nos importa y seguiremos luchando para conseguir las mejores condiciones laborales.

Y  por  ello,  si  la  patronal  mantiene  sus  líneas  rojas,  desde  CCOO plantearemos iniciar un calendario de movilizaciones en todo el sector.

 

PRÓXIMA REUNIÓN: 27 DE JUNIO