Archivado en Negociacion Colectiva, Salario, Comunicados convenio

CCOO arriba a un principi d´acord pel conveni de comerç de Girona


Des de CCOO valorem positivament aquest principi d’acord després de més d’un any de negociació.

- - - - - -

CCOO ha llegado a un principio de acuerdo por el convenio de comercio de Girona

Desde CCOO valoramos positivamente este principio de acuerdo después de más de un año de negociación.


Este artículo se publicó originalmente en CATALUNYA (CCOO Serveis Catalunya) , GIRONA (Sindicat Intercomarcal de CCOO Serveis Comarques Gironines) ,

CCOO arriba a un principi d’acord pel conveni de comerç de Girona

Avui, dia 17 de desembre CCOO, UGT i La Federació de Comerç de les comarques gironines hem arribat a un principi d’acord en el conveni general de comerç de Girona pels anys 2021 i 2022.

Les persones treballadores veuran incrementat el seu salari base i la resta de conceptes regulats al conveni col·lectiu un 3,5% amb efectes de l’1 de gener del 2022.

Per l’any 2021, les empreses de més de 10 persones treballadores i amb una facturació superior als 2 milions d’euros, hauran d’abonar un pagament únic de 180€, que serà no compensable ni absorbible per garantir el seu cobrament.

Des de CCOO valorem positivament aquest principi d’acord després de més d’un any de negociació.

En el cas que sigui ratificat aquest principi d’acord per part de la nostra afiliació i representació, està previst la signatura del conveni el pròxim dia 22 de desembre.

Per més informació:

Joana Miguel Pérez, Secretaria d’Acció Sindical  del Sindicat Intercomarcal de les Comarques Gironines de CCOO 630 71 53 28

Esteban Sanabria Garnica, Secretari de Polítiques Sindicals i Negociació Col·lectiva de la Federació Serveis de CCOO de Catalunya 629 21 32 28.

 

CCOO ha llegado a un principio de acuerdo por el convenio de comercio de Girona

 

Hoy, día 17 de diciembre, CCOO, UGT y La Federació de Comerç de les comarques gironinesse hemos llegado a un principio de acuerdo en el convenio general de comercio de Girona para los años 2021 y 2022.

 

Las personas trabajadoras verán incrementado su salario base y el resto de conceptos regulados en el convenio colectivo un 3,5% con efectos del 1 de enero de 2022.

 

Para el año 2021, las empresas de más de 10 personas trabajadoras y con una facturación superior a los 2 millones de euros, tendrán que abonar un pago único de 180€, que será no compensable ni absorbible para garantizar su cobro.

Desde CCOO valoramos positivamente este principio de acuerdo después de más de un año de negociación.

En caso de que sea ratificado este principio de acuerdo por parte de nuestra afiliación y representación, está previsto la firma del convenio el próximo día 22 de diciembre.

CCOO Serveis Catalunya

Cuida del teu treball. Afilia’t a CCOO Serveis!

https://afiliat.ccoo.cat/