Archivado en Comunicados, Negociacion Colectiva

CONVENI HOSTALERIA CATALUNYA

Volem reprendre les negociacions quan abans !


Colectividades Col·lectivitats Restauració col·lectiva Restauración Colectiva Negociación Convenio Conveni Catalunya

¡Queremos reanudar las negociaciones cuando antes!

>> Comunicat català/castellano en pdf


Este artículo se publicó originalmente en CATALUNYA (CCOO Serveis Catalunya) , GIRONA (Sindicat Intercomarcal de CCOO Serveis Comarques Gironines) , TARRAGONA (Serveis CCOO Tarragona) , LLEIDA (Serveis CCOO Terres de Lleida) , VOCC-CATC (Serveis CCOO Vallès Occidental - Catalunya Central) , VORMAROS (Serveis CCOO Vallès Oriental - Maresme - Osona) , BLLAPAG (Serveis CCOO Baix Llobregat - Alt Penedès - Anoia - Garraf) , s.hostaleria (Sectorial d'Hostaleria CCOO Serveis Catalunya) ,

CCOO informa que, durant aquests mesos, en què la negociació el conveni d'hostaleria ha estat suspesa a causa de la situació provocada per la crisi de l'COVID-19, ens hem dirigit tant a la UGT com a la Patronal d'hostaleria amb la intenció d'acordar la manera de poder reprendre les negociacions del conveni.

A més, des de CCOO hem manifestat la necessitat de reunir-nos durant aquest mes de juliol per acordar, d'entrada, una pròrroga de la ultraactivitat per evitar la pèrdua de vigència del conveni i seguir negociant la resta d'aspectes del conveni.

Per part de la patronal ens han reiterat en diverses ocasions que fins a setembre no estan en disposició d'abordar cap negociació.

CCOO entenem que la situació del nostre conveni és prou important com perquè es reprenguin les negociacions de la mateixa i evitar la pèrdua de la seva vigència pel que seguirem insistint i no descartem mobilitzacions amb la finalitat d'aconseguir activar la Taula del conveni.

Seguirem informant!

- - - - - - - - -

 

CCOO informa que, durante estos meses, en que la negociación del convenio de hostelería ha estado suspendida debido a la situación provocada por la crisis del COVID-19, nos hemos dirigido tanto a la UGT como a la Patronal de hostelería con la intención de acordar la manera de poder reanudar las negociaciones del convenio.

Además, desde CCOO hemos manifestado la necesidad de reunirnos durante este mes de julio para acordar, de entrada, una prórroga de la ultraactividad para evitar la pérdida de vigencia del convenio y seguir negociando el resto de aspectos del convenio.

Por parte de la patronal nos han reiterado en varias ocasiones que hasta septiembre no están en disposición de abordar ninguna negociación.

CCOO entendemos que la situación de nuestro convenio es lo suficientemente importante como para que se reanuden las negociaciones del mismo y evitar la pérdida de su vigencia por lo que seguiremos insistiendo y no descartamos movilizaciones con la finalidad de conseguir activar la Mesa del convenio.

!Seguiremos informando!