Es realitzarà els dies 8, 9 i 10 de febrer a Barcelona

Seminari "La negociació transnacional en multinacionals" adreçat als representants de CCOO Serveis en els comitès d'empresa europeus


La Secretaria d'Internacional de la CONC ha organitzant, conjuntament amb la federació de CCOO Serveis, un seminari adreçat a membres de comitè d'empresa europeu dels sectors de comerç, hostaleria, sector financer, serveis administratius i serveis tècnics, que sota el títol "La negociació transnacional en multinacionals" tindrà lloc els propers 8, 9 i 10 de febrer a Barcelona.   


Aquest seminari està emmarcat dintre del projecte europeu ITEM, en el que participen la CONC, la CGIL italiana, el sindicat irlandès SIPTU i el búlgar CITUB, i té com a objectiu la millora en els processos de comunicació que han d'existir entre comitès europeus i representacions locals, així com amb les plantilles. Alhora que vol ser un aprofundiment en el coneixement i la valoració del treball internacional en el si del propi sindicat. És per aquesta raó, que en el seminari també hi participaran persones de l'estructura de la federació.

El seminari es desenvoluparà en tres dies i tindrà com a ponents, entre altres, Bruno Demaitre, expert formador de ETUI (institut de formació de la CES), Enrico Somaglia, que és coordinador de diversos comitès europeus a la EFFAT (sindicat internacional dels sectors d'hostaleria, turisme i joc), Ricard Bellera, Secretari d'Internacional de la CONC, així com Pilar Rato i Pepe Utrilla, responsable i viceresponsable respectivament de la Secretaria d'Internacional de la Federación de CCOO Servicios estatal.

 CCOO Serveis Catalunya