El comitè de seguretat i salut de CCOO a l'Hotel Colon guanya el premí Ignasi Fina pel seu treball de millora de la prevenció i salut laboral


El dia 6 d'octubre de 2014 es va celebrar la entrega del Premi Ignasi Fina de l'Ajuntament de Barcelona.  Aquest premi, amb una trajectòria consolidada, l'atorga l'ajuntament, anualment on es premia el treball de millora de la prevenció a les Empreses. El premi ha estat atorgat a l'Hotel Colon, empresa on els delegats i delegades de CCOO realitzen una constant activitat preventiva de millora i canvi de les condicions de treball, portant la veu dels protagonistes a la pressa de decisions per millorar les condicions de treball.

Aquest any 2014 CCOO de Catalunya, per posar en valor una actuació preventiva de qualitat, ha impulsat la candidatura per primera vegada conjuntament amb un Comitè de seguretat i salut, ja que entén que la prevenció és un procés soci-tècnic que necessàriament ha de comptar amb la participació dels protagonistes: els treballadors i treballadores.















(Gustavo Quintero -delegat CCOO, Ángel Vera -RRHH de l'Hotel, Virginia Fernández Nieto -delegada de prevenció i Montserrat Haro -Gabinet Higia. Salut i Treball CCOO)

Aquest procés de treball s'ha fet amb el suport de l'Estructura Sindical Federal de Serveis de CCOO de Catalunya, del Gabinet Higia i d'ISTAS. Com a resultat del procés d'Avaluació de Riscos Psicosocials, s'han implantat mesures que fomenten la participació de la plantilla a l'organització del treball a l'Hotel, afavorint una major influència i autonomia en la realització del seu treball diari, augmentant així el seu reconeixement com a professionals i major suport de superiors, companys i companyes en la realització del seu treball. Fet que suposa una millora substancial de les condicions de treball pel conjunt de la plantilla.

secretaria de seguretat i salut

CCOO de Catalunya

Serveis CCOO Catalunya